Kennismaken met Team Beerstation: Met vandaag Jim Hartsema

Jim Hartsema is de tropische verrassing binnen het stel, onze enige echte zuiderling. Met behulp van 5 korte vragen hoopt Jim zich wat beter voor te kunnen stellen.

Allereerst natuurlijk bedankt voor je tijd! Ik snap dat de mannen van Beerstation het natuurlijk ontzettend druk hebben. Zou je willen beginnen met iets meer over jezelf te vertellen?

 

 

Ik ben inderdaad een echte zuiderling en daar ben ik trots op. Ik ben een gedreven en ambitieuze jonge kerel van 21 jaar die een passie en liefde voor speciaalbier heeft. Ik ben er dan ook zeker niet vies van om zo nu en dan een lekker biertje te nuttigen.

 

 

Haha, als je klaar bent met mijn vragen drinken we er samen 1! Nu eerst nog even door met wat serieus werk, wat zijn nou eigenlijk jouw dagelijkse werkzaamheden bij Beerstation?

 

 

Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Beerstation zijn om allereerst de sfeer binnen de groep te houden en mijn compagnons aan te sturen indien dat mogelijk is. Daarnaast is het mijn taak om de social media en websites up to date te houden. Daarnaast ben ik veel bezig in het proces van het onderhouden van een goede relatie met onze producent en leverancier.

 

 

Dat klinkt alsof je een van de belangrijke schakels bent Jim! Hoe ben je Beerstation ingerold?

 

 

Het idee is ontstaan met drie kameraden in Cafe Fest. Na een aantal biertjes merk je toch snel dat je fantasie het overneemt, waardoor je uiteindelijk op te gekke ideeën komt. Zodoende de Beerstation.

 

 

Het is best een bijzonder idee zo’n “Beerstation” en ik begrijp dat jij daar iets mee te maken hebt? Hoe zijn jullie op dit idee gekomen?

 

 

Zoals ik als zei kwam het door het bier. Wij vieren zijn echte fanatieke bierdrinkers, maar vonden het spijtig dat wij niks in huis hebben om onze bieren te presenteren. Mijn moeder heeft een wijnrek met haar “beste” wijnen. Ik dacht toen, waarom mag ik geen bierrek? Na zoeken op het internet en niets gevonden te hebben dacht ik; ik maak het wel zelf.

 

 

Zo zie je maar, de beste ideeën komen toch vaak vanuit iets dat je zelf nodig hebt. Als laatste, je bent nu zo’n 6 maanden bezig met Beerstation en hebt natuurlijk al wat ervaring opgedaan. Voor iedereen die dit leest en zijn eigen bedrijf wilt opstarten, wat raad je diegene aan?

 

 

6 maanden alweer? Het gaat ook zo ontzettend snel, we zijn zelfs al met Station No. 2 van Beerstation bezig, heel erg bijzonder. Maar dat was je vraag natuurlijk niet, ik blijf ook maar doorgaan.

 

Om je vraag te beantwoorden: Ik denk dat het belangrijkste is dat je gelooft in je eigen product. Zolang dat geloof er is, blijf je er hard voor werken. En zal je bij tegenslagen, want die kom je gegarandeerd tegen, niet opgeven maar juist doorgaan.

 

 

Hartelijk bedankt Jim, pak jij er 2 uit de Beerstation, dan pak ik de glazen. Proost!

 

 

 

Beerstation Station No. 2 is vanaf maandag verkrijgbaar in de webshop.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0