Het team


Wie zijn wij?

Van links naar rechts:

- Jim Hartsema

- Rutger Brussen

- Lorenzo van der Linden

- Glenn Teunissen 

Het begin

Het begon op een koude nacht , vier studenten, een bar en speciaalbier.  Deze avond was veel specialer dan zomaar een avondje uit.  Als fanatieke bierliefhebbers werd speciaalbier al gauw onderwerp van gesprek. De één verzamelt het thuis. De ander haalt het in huis, maar komt nooit aan het drinken toe. En weer een ander bewaart zijn flesjes altijd in de kelder, omdat ze in de weg staan.

Dit moest anders kunnen. Er moest een mogelijkheid zijn om speciaalbieren op een handige en mooie manier te houden en te presenteren. Dit was het moment waarop 'Beerstation' werd geboren: een bedrijf dat meubelen ontwikkelt die het mogelijk maken om speciaalbieren op een handige en mooie manier te houden, te laten rijpen en te presenteren.

 

Het eerste ontwerp werd op de achterkant van een bierviltje getekend. De twee maanden die volgden werden besteed aan onderzoek over de haalbaarheid van het idee. 

Na de plannen op papier te hebben uitgewerkt, is een begin gemaakt aan het ontwerp van een eerste prototype. Na de vele positieve reacties op het idee en het eerste prototype, zijn we begonnen met Beerstation. Wat dit inhoudt en hoe het ons verder vergaat is te zien op onze website, instagram en facebook.